S naší cenou ušetříte 14 %
Vegan Protein lze bez nadsázky nazvat jako plnohodnotného "naturála" s obsahem všech esenciálních aminokyselin, určeného k podpoře růstu svalové hmoty. Vegan Protein nabízí zcela kompletní spektrum aminokyselin stejně jako syrovátková, nebo vaječná bílkovina, přesto, že se jedná o rostlinný zdroj a to bez obsahu soji, bez použití "umělých" aditiv, nebo agresivních metod zpracování, které mohou narušit konečnou strukturu bílkoviny.
Vegan Protein je vyroben za pomoci patentované technologie, která je nejen garancí vysoké bioaktivity použité bílkoviny = minimální denaturace, ale je také 100% šetrná k životnímu prostředí. Základem Vegan Proteinu je bílkovina speciální odrůdy hrachu setého (Pisum Sativum), pěstovaného v severní Evropě. K extrakci bílkoviny je využívána pouze voda a to bez použití chemických prostředků. Výsledkem je instantní prášek, perfektní chuti a stravitelnosti, který snese srovnání s těmi nejkvalitnějšími zdroji aminokyselin jako je syrovátková bílkovina a vaječná bílkovina. Bílkovina Vagan proteinu nabízí 98% stravitelnost a aminokyselinové skóre 95%!
Vegan Protein obsahuje více BCAA, více Glutaminu a více Argininu!
Důležité větvené Aminokyseliny BCAA: L-Leucin, L-Isoleucin a L-Valin jsou zodpovědné za budování a ochranu svalové hmoty jsou ve Vegan Proteinu hojně zastoupeny. VE SKUTEČNOSTI bílkovina Vegan Proteinu obsahuje více BCAA než bílkovina toho nejkvalitnějšího vaječného proteinu! NAVÍC bílkovina Vegan Proteinu obsahuje oproti syrovátkové a vaječné bílkovině DVOJITÉ MNOŽSTVÍ Argininu, zodpovědného za stimulaci růstového hormonu a oxidu dusnatého (NO)! To stejné platí pro Glutamin, kterého obsahuje bílkovina Vegan Proteinu opět více než zmíněné dva zdroje. Díky skvělému profilu aminokyselin, představuje bílkovina Vegan Proteinu jeden z nejšpičkovějších přírodních zdrojů!
Bílkovina z hrachu (Pisum Sativum), přírodní barvivo (kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (jen příchuť čokoláda), Betanin (jen příchuť jahoda), Beta-karoten (jen příchuť Ovocná směs), aroma, plnidlo (korboxymethyl celulóza), přírodní sladidlo (Stevia), Trávící enzymy Digezyme (Amyláza, Proteáza, celuláza, Laktáza, Lipáza), probiotické kultury LactoSpore.
100 g | 25 g | |
Energetická hodnota kJ/kcal | 1.562/370 | 390/92 |
Protein | 74 g | 18.5 g |
Sacharidy | 4.1 g | 1.0 g |
z toho cukry | 1.4 g | 0.4 g |
Tuk | 5.6 g | 1.4 g |
z toho nasycené Tuky | 2.7 g | 0.7 g |
z toho mononenasycené Tuky | 1.7 g | 0.4 g |
z toho polynenasycené Tuky | 1.0 g | 0.3 g |
Vláknina | 3.4 g | 0.9 g |
Sodík | 1.3 g | 0.3 g |
Digezyme (Amyláza, Proteáza, celuláza, Laktáza, Lipáza) | 160 mg | 40 mg |
probiotické kultury LactoSpore | 200.000.000 | 50.000.000 |
Syrovátková bílkovina | Vaječný bílek bílkovina | Hovězí maso bílkovina | Hovězí Kolagen bílkovina | Organický hrách bílkovina | |
Isoleucin* (EAA) | 6,40% | 5,60% | 4,50% | 1,20% | 4,70% |
Leucin* (EAA) | 10,60% | 7,80% | 8,00% | 2,80% | 8,20% |
Lysin (EAA) | 9,60% | 5,00% | 8,40% | 3,50% | 7,07% |
Methionin (EAA) | 2,20% | 3,50% | 2,60% | 0,80% | 1,66% |
Fenylalanin (EAA) | 3,00% | 5,50% | 3,90% | 2,20% | 5,43% |
Threonin (EAA) | 6,70% | 4,10% | 4,00% | 1,90% | 3,89% |
Tryptofan (EAA) | 1,40% | 1,40% | 0,70% | CHYBÍ | 1,41% |
Valin* (EAA) | 5,90% | 6,90% | 5,00% | 2,40% | 5,19% |
Arginin (Semi EAA) | 2,10% | 5,00% | 6,50% | 7,70% | 8,49% |
Glutamin (Semi EAA) | 18,10% | 12,10% | 15,00% | 9,60% | 18,90% |
SOUČET | 66,00% | 56,90% | 58,60% | 32,10% | 64,94% |
Na současném trhu existuje poměrně slušné množství proteinových přípravků z rostlinných zdrojů, zejména sóji. U sóji však hrozí vysoké riziko obsahu aflatoxinů (plísní), dalším faktorem jsou výše zmíněné genetické modifikace a deficit esenciální Aminokyseliny methionin. Někteří výrobci nabízí také proteiny z hrachu, avšak nejasného původu a bez uvedení technologie zpracování. Proto prosím nepřehlédněte fakt, že bílkovina z hrachu setého (Pisum Sativum) obsažená ve Vegan Proteinu nabízí jeden z nejvíce čistých proteinů, ohleduplných k životnímu prostředí na světě, a to bez obsahu reziduí umělých hnojiv a dalších nežádoucích složek!
Vegan Protein je oslazen Stévií
Stevia je specifický druh rostlin, které jsou stovky let využívány jako přírodní sladidlo. Stévii znali už začátkem 20. let v Jižní Americe a používali ji také v přírodní medicíně (na pálení žáhy, cukrovku, jako ústní vodu).
Vegan Protein obsahuje probiotické kultury & Trávící enzymy
Dalším velkým rozdílem je to, že Vegan Protein obsahuje Trávící enzymy Digezyme® a probiotické kultury LactoSpore® (obdoba živého jogurtu), což jinými slovy znamená, že spolu s tímto proteinem konzumujete další dva suplementy zaměřené na podporu špičkové kondice a zdraví organizmu..
Vegan Protein je vyroben ze 100% zelené energie
Vegan Protein je vyroben na zelených linkách společnosti Reflex Nutrition v souladu s normami kvality ISO9001 a každá šarže je testována na skutečný obsah bílkovin, tak jak je tomu dobrým zvykem u všech proteinových produktů Reflex Nutrition. Určitě Vás také potěší fakt, že Vegan Protein je vyroben ze 100% zelené energie.
Rozmíchejte 25 g (přibližně 2 zarovnané 25ml odměrky) ve 300 ml vody v šejkru nebo mixéru. Berte 2-3 dávky denně. Nápoj spotřebujte nejlépe okamžitě po připravení. Odměrka, která měří objem nikoliv hmotnost, je součástí balení a během transportu se může klesnout až na dno. Produkt je balen na váhu, ne na počet dávek.
Dodržujte doporučený postup dávkování! Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Užívejte maximálně 3 dávky denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu. Používejte jako součást aktivního a zdravého životního stylu. Skladujte na chladném a suchém místě mimo přímé sluneční záření. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko a nevystavujte produkt vlhkému vzduchu. Vyrobeno v závodě zpracovávající obilniny, vejce, suché skořápkové plody, výrobky z ryb a korýšů, mléčné výrobky a sóju. Může obsahovat stopy lepku, mléka, vajec a sóji. Suroviny mohou pocházet ze zemí mimo VB.