O jaký protein se vlastně jedná. Tento protein je z hnědé rýže. Je to koncentrovaná část zrna hnědé rýže. Vzniká při mokrém mletí jako přirozená část tohoto procesu. Proces se skládá z několika kroků od fermentace, před filtraci, až po enzymatické z procesování pro odstranění bílkovin a vlákniny ze zrna. Základem pro tento proces je naklíčená hnědá rýže. Protein z hnědé rýže je bez GMO a hypoalergenní, kompletně bez mléka a laktózy.
Pokud se chcete vyhnout mléčným a sojovým proteinům, ale zároveň chcete zvýšit denní příjem bílkovin. Potom je tento protein z hnědé rýže ideálním volbou. Je vhodný pro vegany a jedince s potravinovými alergiemi, např. na pšenici, lepek, vejce, mléko a sóju.
Dávka: 1 velká odměrka (30 g) | |||
Balení: 1000 g, 2500 g | |||
Dávek v balení: cca 33, cca 82 | |||
100 g | 30 g | ||
Energetická hodnota | 1791 kJ / 423 kcal | 537 kJ / 127 kcal | |
Tuky | 2,1 g | 0,6 g | |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | 0,1 g | |
Sacharidy | 19 g | 5,7 g | |
- z toho cukry | 1 g | 0,3 g | |
Bílkoviny | 78 g | 23 g | |
Sůl | < 0,01 g | < 0,01 g |
100 % koncentrát z hnědé rýže.
Upozornění pro alergiky: může obsahovat lepek, sóju, mléko a vejce.